Katrien Varenhorst is RobuustPR

In 2015 heb ik RobuustPR communicatie & advies opgericht omdat ik vanuit mijn netwerk steeds vaker gevraagd werd om teksten te (her-) schrijven en publicitaire oplossingen te bedenken.

Mijn achtergrond ligt in de cultuur- en entertainment-branche. Ik heb me lang beziggehouden met de PR en communicatie van diverse culturele projecten zoals festivals en theater-producties. Ik werk met een groot netwerk van vakmensen op het gebied van vormgeving, website-ontwikkeling, presentatie, evenementen, mediastrategie en Social Media.

Naast het schrijfwerk geef ik advies over gesproken teksten zoals speeches en (product-) presentaties. Ook denk ik mee over typische PR-zaken als: wat moet je wel en wat moet je vooral niet doen of zeggen om het gewenste imago te krijgen en te behouden. Hoe ziet je doelgroep er uit? En hoe bereik je die dan, welke middelen kun je hiervoor inzetten? Kortom, hoe presenteer je jezelf, je product, je bedrijf, hoe communiceer je en wat past bij je?

Het goede verhaal vertellen is een doeltreffende manier om de aandacht te krijgen en, nog beter, om deze vast te houden. RobuustPR kan daarbij helpen.

Interesse?

Bel dan voor meer informatie

06 4848 5819

          

CV

  • Eigenaar RobuustPR
  • Mede Eigenaar Keukenstudio Beelen
    Ontwerpers en bouwers van maatwerk keukens

Eerder :

Telegraaf Media Group Amsterdam

New Zealand International Festival of the Arts

North Sea Jazz Festival Den Haag

Jazz Mecca Maastricht

Drum Rhytm Festival Amsterdam

Interpresario BV Amsterdam

Eurostage Amsterdam

Wereld Kerstcircus Carré Amsterdam

Circus Carré op tournee

Wie is RobuustPR